Dues alumnes de 2n de Batxillerat guardonades en la primera edició del Premi GeoRecerca, de la UdL

Dijous 22 d’abril de 2021, l’alumnat de Geografia i Història de 2n de Batxillerat va participar en la I Jornada Geogràfica de Recerca, organitzada pel Departament de Geografia i Sociologia de la UdL, sota el títol “Covid 19: el rol de la geografia en temps de crisi“.

En la Jornada -online- van participar 18 centres educatius de la demarcació de Lleida i la comarca de l’Anoia, i més de 198 alumnes de batxillerat connectats. A més de la conferència “Ciutat i Covid”, a càrrec de la geògrafa Carme Bellet, va tenir lloc el lliurament de la primera edició dels premis  GeoRecerca.

Dues de les nostres alumnes de 2n de Batxillerat van ser guardonades:

  • Paula Buendia Lara, amb el seu treball “”L’híbrid com a nou model d’educació” va rebre el PRIMER PREMI consistent en  en 200€ d’exempció en la matrícula de primer curs en qualsevol grau que s’imparteixi a la UdL.
  • Joana Torreguitart Forns,  amb el seu treball “Els canvis en els hàbits de consum  en temps de covid-19“, va rebre un SEGON PREMI consistent en  en 100€ d’exempció en la matrícula de primer curs en qualsevol grau que s’imparteixi a la UdL.

Enhorabona, noies!

Pdeu llegir la notícia de la UdL fent clic aquí.