Preinscripció i matrícula

Preinscripció a Batxillerat

La preinscripció dels alumnes als estudis de batxillerat té dates i característiques pròpies. Si vols estar al cas de les diferents dates clau i dels terminis de la preinscripció, caldrà que tinguis en compte alguns aspectes:

  • El procés de preinscripció s’inicia a mitjans d’abril i acaba a mitjans de juliol amb la formalització de la matrícula.
  • Durant tot aquest temps hi ha dates i terminis associats a actuacions clau que has de tenir presents, ja que determinen l’assignació final de places als centres educatius.

Així, has d’estar pendent de les dates i de les gestions específiques de cada moment del procés.

Preinscripció a Cicles Formatius de Grau Mitjà

Has de tenir en compte alguns aspectes:

  • El procés de preinscripció escolar sinicia a mitjans d’abril i acaba amb la formalització de la matrícula, a principis de setembre.
  • Durant tot aquest temps, hi ha dates i terminis associats a actuacions clau que has de tenir presents, ja que determinen lassignació final de places als centres educatius.

Així, has destar pendent de les dates i de les gestions específiques de cada moment del procés.


Preinscripció a Cicles Formatius de Grau Superior

Si vols estar al cas de les diferents dates clau i dels terminis, has de tenir en compte alguns aspectes:

  • El procés de preinscripció escolar s’inicia a finals de maig i acaba amb la formalització de la matrícula, a mitjans de juliol.
  • Durant tot aquest temps, hi ha dates i terminis associats a actuacions clau que has de tenir presents, ja que determinen l’assignació final de places als centres educatius.

Així, has d’estar pendent de les dates i de les gestions específiques de cada moment del procés.