Lliurament del premi del III Concurs de Tríptics “Medicaments: Quin, Quan, Com”

Dijous 5 de novembre de 2020,  es va portar a terme el lliurament del premi del III Concurs de Tríptics “Medicaments: Quin, Quan, Com”,  organitzat per SIGRE, el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya i l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona.

L’acte va comptar amb la participació del Sr. Jorgé Piqué -Delegat del SIGRE- i la Sra. Maria Enrique-Tarancon – presidenta del Col·legi de Farmacèutics de Lleida- que van destacar l’originalitat del tríptic presentat al concurs així com la importància del seu contingut.

Els alumnes premiats, que ara fan 4t d’ESO són Xènia Burgués, Cèlia Freixes, Marc Freixes i Razvan Vrancearu i van explicar que el tríptic va ser una proposta de les tutores del curs passat i que es va haver de fer durant el confinament del darrer trimestre , degut a què no havien pogut fer la tasca prevista del projecte de Servei Comunitari “L’Almatà es mou!”, a causa la Covid19.

En ell, sota el títol: “Fes un bon ús del medicament o sinó et trobaràs malament”aquest grup d’alumnes donen consells sobre com fer un bon ús dels medicaments i un reciclatge correcte al punt SIGRE de les farmàcies, així com recomanacions d’actuació en casos de contusió, ferida, cremada, diarrea, febre o tos.

Es tracta d’un concurs emmarcat en el projecte d’Aprenentatge i Servei per a Educació Secundària i Batxillerat que vol reconèixer la tasca docent que s’està realitzant des dels centres educatius per a crear una cultura sobre l’ús responsable dels medicaments i el seu correcte reciclatge.

Totes les fotos fent clic aquí.